Login  Login  

 Login  Login    Zamknij  Zamknij  
--- ---

Jabłka pieczone nadziewane Twarogiem

 

Jabłka pieczone nadziewane Twarogiem. Kuchnia wegetariańska. Przepis na danie dla dziecka od roku wzwyż życia.

od roku wzwyż

wegetariańska

jajek, miodu

30 min.

Trudność - trudnosc3
trudnosc3

Ilość porcji - 5
 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 5.00 (3 Głosów)

Jabłka pieczone nadziewane Twarogiem przygotujesz w

Jabłkom odkroić "czapeczki z ogonkiem" i wydrążyć gniazda nasienne. Natrzeć środek cynamonem. Ser wymieszać ze stevią i żurawiną, nakładać do jabłek i przykryć "czapeczką". Ułożyć na blaszce i piec ok. 30 minut w temp. 180 stopni (należy obserwować, bo miękkie jabłka będą gotowe szybciej). Polecam jeść jeszcze ciepłe, aromat cynamonu otula cały dom!

 

 


Jabłkom odkroić "czapeczki z ogonkiem" i wydrążyć gniazda nasienne. Natrzeć środek cynamonem. Ser wymieszać ze stevią i żurawiną, nakładać do jabłek i przykryć "czapeczką". Ułożyć na blaszce i piec ok. 30 minut w temp. 180 stopni (należy obserwować, bo miękkie jabłka będą gotowe szybciej). Polecam jeść jeszcze ciepłe, aromat cynamonu otula cały dom!


Jabłka pieczone nadziewane Twarogiem. Przepis wegetariański dla dziecka od roku wzwyż życia.

Ilość jabłek uzależniona od ilości osób, owoce powinny być dość duże i twarde (np.szare renety)
cynamon
serek twarogowy
żurawina
tabletki stevii


źródło: quchniawege.blogspot.com

Przepisy wegetariańskie

 

 





Jabłka pieczone nadziewane Twarogiem - WegeMaluch.pl QR Code
Slide Qr Code by Wegemaluch.pl

Wegemaluch w Facebook
  • Polish Czech Danish English French German Slovak Slovenian Spanish
  • Translation on fly. Some sentences may be ungrammatical.

Ten serwis używa plików cookies i podobnych technologii.

Używając portalu wegemaluch.pl zgadzasz się na używanie plików cookies. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Licencja Creative Commons
Utwory Wegemaluch.pl są dostępne na licencji Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0 Międzynarodowe.

Materiały nieoznaczone CC BY-NC-ND 4.0 - © by WegeMaluch.pl & MagYa 2011-2018. All rights reserved